Špargľa 

Rastlina bohatá na vitamín B a C. Má blahodarné účinky na cievny systém. Pôsobí ako antioxidant. Pôvod – Veľké Leváre

 

1.120g   Grilovaný oštiepok  (1,3,7)                                           4,30           

          Na špargľovom šaláte, citrusový dressing, grilovaná bageta      

 

2.150g   Pečená  bravčová panenka so špargľou  (3,7)              7,60          

          Bravčová panenka pečená do rúžova  v celku, servírovaná

             s omáčkou Foyot a varenými zemiakmi s maslom

 

3.150g   Hovädzie tournedos so špargľou  (3,7,10)                  9,80          

         Jemné hovädzie plátky , servírované s dijonskou  omáčkou a 

            pučenými zemiakmi s cesnakovým maslom

     

4.150g   Grilované kuracie prsia                                                6,90          

         Restovaná špargľa s baby zemiakmi a lístkami špenátu,

            paradajková salsa

 

5.150g   Grilovaný  losos  so špargľou  (3,7)                            8,70          

         Servírovaný s omáčkou Mousseline a restovanými baby zemiakmi

            s lístkami špenátu